Cum rezerv?

Trimite un e-mail la eurojourneys@gmail.com si mentioneaza destinatia si datele exacte in care vrei sa zbori.

De ce as rezerva prin Eurojourneys?

Proiectul acesta isi propune sa raspandeasca informatiile pe care le detinem cu privire la ofertele de zboruri ieftine. Stim cand si unde sa cautam pentru ca tu sa platesti cat mai putin pentru destinatia aleasa! Practic, iti poti face si singur rezervarea, dar tot datorezi o bere pentru ca ti-am vandut pontul! Asta daca reusesti sa gasesti biletul la acelasi pret mic! :)

Ce fac daca destinatia aleasa de mine nu corespunde ofertelor publicate?
Cu siguranta vei fi ajutat sa gasesti cel mai mic pret catre orice destinatie ti-ai ales! In afara perioadelor de varf, poti zbura dus-intors catre orice colt al Europei sub 100 euro!!!

Cu ce companie aeriana este zborul?
Una (sau mai multe) din liniile aeriene low-cost (si nunumai) care opereaza in Europa, de cativa ani (BlueAir, EasyJet, GermanWings, MyAir, Ryanair, SkyEurope, WizzAir, etc). Avioanele acestora sunt moderne si nu difera cu nimic de avioanele companiilor de linie. Ba chiar, in cele mai multe cazuri sunt mai noi si mai moderne.

De ce platesc atat de putin?
Pentru ca zbori cu o companie low-cost! Locurile cele mai ieftine sunt totusi limitate ca numar. Preturile sunt adevarate! La fel si biletele!!!

Ce fac dupa ce am primit biletul?
Nu mai ramane decat sa printezi confirmarea si sa astepti ziua cea mare. Nu uita sa fii preznt la aeroport pentru formalitatile de check-in cu doua ore inaintea zborului! Uneori pot fi cozi si nu ai vrea sa ratezi decolarea (taxele de modificare a biletului sunt mari, iar un zbor reprogrramat te va costa mult).


Ce alte informatii mai pot primi?
Te ajutam sa gasesti cazare ieftina (uneori chiar testata de noi), oferim detalii despre transferul catre/de la aeroport, iti dam o lista cu obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi! Orice alte sfaturi utile, tot aici le gasesti: eurojourneys@gmail.com!